Privacy- en cookiebeleid

Uw akkoord betreft het volgende domein: advocaatvergote.be

Privacy en cookies

Verwerking van persoonsgegevens
Advocaat Vergote Kristof hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. De gegevens die u via de website en het contactformulier invoert, zullen uitsluitend gebruikt of aangewend worden in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, het beroepsgeheim en de andere geldende wettelijke voorschriften in kwestie. Advocaat Vergote Kristof kan uw persoonsgegevens gebruiken om u te voorzien van informatieve nieuwsberichten over de dienstverlening, tarieven en andere informatie die dienstig is voor de bijstand die het kantoor levert. De gegevens van gebruikers van deze website worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve doeleinden, noch voor reclamedoeleinden. Advocaat Vergote Kristof heeft alle mogelijke juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang tot de persoonsgegevens van de gebruiker en het ongeoorloofd gebruik ervan te vermijden.

Inzagerecht en correctie van gegevens
Iedere gebruiker van de website wiens gegevens werden verwerkt, heeft steeds het recht om zijn of haar persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. De gebruiker van de website kan daartoe contact opnemen met het advocatenkantoor via info@advocaatvergote.be. Advocaat Vergote Kristof verbindt er zich toe om aan een dergelijk verzoek het gepaste gevolg te geven binnen de vijf werkdagen na ontvangst ervan. Iedere communicatie daaromtrent wordt vertrouwelijk behandeld.

Cookies
Het is mogelijk dat bij het bezoek van een gebruiker aan de website www.advocaatvergote.be er enkele gegevens worden ingezameld voor statistische doeleinden. Deze gegevens zijn onder andere: het IP-adres van de gebruiker, evenals de vermoedelijke locatie van waaruit de webapplicatie werd bezocht, samen met het tijdstip van het bezoek en informatie over welke webpagina’s precies werden bezocht. Wanneer u als gebruiker de website www.advocaatvergote.be bezoekt, verklaart u zich daarmee akkoord.

De website www.advocaatvergote.be gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de website zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. U kunt eventueel de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van deze website niet of niet optimaal werken. Indien u de website verder bezoekt zonder uw cookie-instellingen aan te passen, wordt ervan uitgegaan dat u de installatie van cookies aanvaardt.

Een cookie is een zeer klein tekstbestandje dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u de website bezoekt. De cookie bevat een unieke code, wat toelaat om uw browser te herkennen tijdens uw bezoek aan de website (dit is wat men een zogenaamde ‘session cookie’ noemt) of bij eventuele latere herhaalde bezoeken (dit is wat men een zogenaamde ‘permanent’ cookie’ noemt). De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de server die de cookie geplaatst heeft, een vervaldatum en een unieke cijfercode. Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller en helpen de bezoeker om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van een website of de publiciteit op een website relevanter te maken voor de bezoeker en aan te passen aan zijn persoonlijke smaak en behoeften. Cookies kunnen geplaatst worden door de server van de website en door sommige partners waarmee de website samenwerkt. De server van deze website kan alleen de cookies lezen die de server zelf geplaatst heeft: hij heeft geen toegang tot andere informatie die zich op je computer of mobiel apparaat bevindt. Cookies worden op uw computer of uw mobiel apparaat bewaard in een mapje van uw browser.

Hoe kunt u cookies beheren?
U kan cookies beheren in uw browserinstellingen, zodat u desgewenst de installatie van cookies kan weigeren. Omdat niet voor iedere browser dezelfde instellingen gelden, verwijzen we u graag naar de website http://www.hoemoetje.com/tag/cookies-verwijderen/ . Hier vindt u – voor de meest gebruikte browsers – een uitleg over hoe u er de cookies kan weigeren. U kunt uiteraard ook op elk moment de reeds geïnstalleerde cookies verwijderen van uw computer of mobiel apparaat.

Welke cookies worden gebruikt op www.advocaatvergote.be?
De website www.advocaatvergote.be maakt gebruik van volgende cookies:
Noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn onmisbaar om de website te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken. Deze cookies laten u bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld om formulieren in te vullen. Ook wanneer u met uw persoonlijke account wenst in te loggen op de website zijn deze cookies nodig om uw identiteit zo goed mogelijk te controleren vooraleer er toegang wordt geven tot uw persoonlijke informatie. U kan deze cookies weigeren, maar indien u dat doet, zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet optimaal werken.
Functionele cookies. Deze cookies zijn de cookies die het functioneren van onze websites vergemakkelijken en aangenamer maken voor de bezoeker en er voor zorgen dat u een meer persoonlijke surfervaring krijgt. Het zijn bijvoorbeeld de cookies die ergens uw voorkeur onthouden.
Performantie-cookies. Deze cookies bestaan om informatie te verzamelen over het gebruik dat bezoekers maken van de website. Ze zijn bedoeld om de inhoud van de website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de bezoekers. Ze dragen er dus toe bij om het gebruiksgemak van onze websites te vergroten. 

Deze website maakt gebruik van third party cookies.
Embedded content: Ter ondersteuning van de informatie over de website, wijst de website soms door naar andere sites via een aanklikbare link. Tijdens het bezoeken van deze externe sites kunnen eventueel ook cookies worden aangemaakt. Voor meer informatie over de aanmaak van cookies op dergelijke sites wordt u aangeraden om de cookiepolicy van deze sites te controleren.

Hebt u nog vragen over het gebruik van cookies op deze website? Indien u na het lezen van deze cookieverklaring nog verdere vragen hebt over hoe deze website omgaat met cookies, kan u steeds contact opnemen via info@advocaatvergote.be. Met veel plezier geven wij u graag meer uitleg.